Blog

Spraak komt eraan

Spraak komt eraan

Het lijkt toekomstmuziek maar is al heel dichtbij. Je apparatuur in huis bedienen met je stem. Zowel Amazon als Google hebben aangekondigd dat ze vanaf januari met slimme apparatuur komen die dit mogelijk maakt. De Amazon Echo en de Google Home zijn slimme speakers met geïntegreerde microfoons die vrijwel al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Meer Nieuws

NOHMMOHK

NOHMMOHK

Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

In de inmiddels bijna 10 jaar van ons bestaan kom je de meest grappige, vreemde, indrukwekkende, maffe, mooie en soms gewoon onuitstaanbaar goede partijen tegen waarvan je eigenlijk niet snapt dat de rest van de wereld ze nog niet kent. In deze rubriek brengen we daar graag verandering in.

 JUNG LS ZERO

JUNG LS ZERO is er al

Het blijft een knop in de wand, maar toch is het veel meer dan dat! Bij de keus voor schakelmateriaal had je altijd al enorm veel mogelijkheden (kleur, vorm, materiaal, geïntegreerde thermostaat, etc. etc). Toch weet JUNG ons te verrassen met de nieuwe LS ZERO lijn.

Kellinger

Eens in de zoveel tijd kom je iets tegen waarbij je begint te watertanden. Waarbij alle ratio overboord wordt gezet en het gevoel direct de overhand krijgt. Iets wat je gewoon moet hebben! Kellinger is zo’n ding! En met ding doen we Kellinger eigenlijk alleen maar tekort. Oordeel zelf.

VT wonen&design

VT Wonen&Design Beurs

De vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) brengt alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland mag je dus niet missen!