KNX domotica

KNX is dé internationale standaard voor domotica. KNX (vroeger EIB geheten) bestaat al ruim dertig jaar. Het is een communicatieprotocol waarmee elektrotechnische apparatuur met elkaar communiceert. Door dit protocol is het mogelijk verschillende apparaten en systemen met elkaar te verbinden en te bedienen als een gezamenlijk systeem. Hoewel er nog diverse andere merken en aanbieders van domoticaproducten zijn kun je als klant - als je je oriënteert op domotica - niet om KNX heen.

Gestandaardiseerd en gecertificeerd

KNX is internationaal gestandaardiseerd en gecertificeerd en voldoet aan onafhankelijk gestelde eisen die normcommissies (EN en ISO) voor woning- en gebouwautomatisering hebben vastgesteld. Een onafhankelijke certificeringsinstantie waarborgt goede samenwerking van verschillende producten. KNX domotica is te integreren met alarm, verlichting, audio en video, intercom, warmtepompen, airco en nog veel meer.

Alle merken en producten

GooseBumpz werkt in haar domotica oplossingen met de KNX standaard. Zo weet je zeker dat jouw systeem kan communiceren met de meeste merken en producten. Dus ook als je over een tijdje een andere televisie wenst of er gaat iets kapot dan heeft dat geen gevolgen voor jouw domotica systeem. Alles blijft met elkaar communiceren. Je hebt op dit moment de keuze uit meer dan 6600 gecertificeerde productgroepen van meer dan 360 verschillende fabrikanten. En de verwachting is dat dit er alleen maar meer worden. Domotica wordt steeds populairder en steeds meer nieuwe woningen worden op deze manier uitgerust.

Daarnaast ben je met KNX helemaal flexibel in de keus voor schakelmateriaal. Of je nu een klassieke look of juist een strakke wandschakelaar zoekt er zijn meer dan voldoende mogelijkheden beschikbaar. Merken zoals Jung, Gira, BuschJaeger, Berker en Basalte bieden allemaal KNX-schakelmateriaal aan. 

 

Mogelijkheden voor jouw woning

Wil je meer weten over de mogelijkheden van domotica voor je woning en wat Goosebumpz daarin kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

>>> 

 

Naar de hoofdpagina