Audio oplossingen

Domotica is leuk. En het wordt leuker naarmate je meer technieken integreert en bedient vanuit één app. En daarin mag audio eigenlijk niet ontbreken.

Ook voor unieke audio oplossingen kun je terecht bij GooseBumpz. Laat alle audio met elkaar verbinden en luister in elke kamer naar dezelfde muziek of juist in iedere kamer een andere stijl. Loop van kamer naar kamer en blijf jouw favoriete muziek horen. En met een druk op de knop staat alles weer stil. De audio oplossingen van GooseBumpz zijn intuïtief te bedienen en maken van jouw huis een droomhuis.

Ook in bestaande bouw

Audio oplossingen en andere domotica systemen zijn het makkelijkste aan te leggen in een compleet nieuw te bouwen woning maar natuurlijk is dat niet altijd het geval. Ook in een bestaande woning is heel goed een domoticasysteem of audio oplossingen aan te leggen. We maken daarbij gebruik van de bestaande infrastructuur. Ook op die manier kunnen we jouw woning van alle gemakken voorzien.

Uit het zicht

Luidsprekers zijn er in alle denkbare vormen, maten en kleuren. En je kunt ze zelfs volledig aan het zicht onttrekken. Dan bedoelen we niet alleen de speakers in het plafond (die je toch nog ziet als je omhoog kijkt). Nee, het is zelfs mogelijk om speakers volledig weg te werken in de wand of het plafond. Zogenaamde "wegstucspeakers" verdwijnen volledig uit het zicht terwijl jij nog steeds kunt genieten van heerlijke muziek om je heen.

 

>>> 

Naar de hoofdpagina