Advies home cinema

Wil jij advies over jouw home cinema? GooseBumpz adviseert je graag. Met behulp van domotica systemen is er zoveel mogelijk dat er geen unaniem advies voor home cinema is. Alles is namelijk aan te passen aan jouw eigen wensen. Jij bepaalt wat voor jou het beste systeem is.

Je eigen thuisbioscoop

Je kunt natuurlijk op jouw mobiel of tablet van alles streamen maar je kunt ook met een druk op de knop een complete thuisbioscoop creëren. Met een groot scherm dat uit het plafond komt en unieke dolby surround sound waan jij je direct in jouw eigen thuisbioscoop. Wil je ons advies voor een home cinema? Kies dan iets waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Want je eigen bioscoop is leuk maar de hele dag tegen een uit staande tv aankijken is ook zonde van de ruimte. Je kunt je televisie dan ook verstoppen. Achter een glaswand, in de vloer of in het plafond. En met een druk op de knop tover jij hem zo weer tevoorschijn en kun je lekker televisie kijken.

Old school schakelpaneel

Met een druk op de knop alles regelen. Dat klinkt wel leuk maar wat als er een keer geen wifi is? Of je hebt je tablet kapot laten vallen terwijl je telefoon nog op kantoor ligt? Gelukkig is alles ook nog gewoon te bedienen en zitten er ook nog gewoon schakelaar op de muren. Gewoon met bedrading, hufter proof en old school. Want daar is natuurlijk ook helemaal niks mis mee.

Naar de hoofdpagina