Blog

Domotica

Domotica

Een domoticasysteem waar je kippenvel van krijgt. Dat is wat we willen bereiken met onze dienstverlening. Maar wat is nu domotica? En wat heb je er precies aan?

Meer Domotica

budgetoverschrijding - vanzelfsprekend?

Budgetoverschrijding – vanzelfsprekend?

In ons dagelijkse werk zijn wij nauw betrokken bij allerlei (nieuw)bouwprojecten. Daar lijkt budgetoverschrijding een veel voorkomend fenomeen te zijn. En dat blijft me verbazen.

 

Moderne techniek.... handig toch?

Moderne techniek... handig toch?

Ik heb een nieuwe iPhone. Ik ben 3 dagen bezig geweest om de informatie van mijn oude iPhone op mijn nieuwe te krijgen. Op de één of andere manier lukte het niet om op de juiste manier een backup te maken. Niet in de cloud, niet via iTunes. Elke keer kreeg ik een simpele mededeling: “het is niet gelukt om een backup te maken”.

Comfort: vanzelfsprekend toch?

Comfort: vanzelfsprekend toch?

Tijdens gesprekken met klanten komt regelmatig de opmerking voorbij: "Domotica is puur luxe en comfort. Ik heb het eigenlijk helemaal niet nodig". Maar is het echt een luxe-artikel? Of voegt het misschien toch iets toe aan je leven?

KNX domotica

KNX domotica

KNX is dé internationale standaard voor domotica. KNX (vroeger EIB geheten) bestaat al ruim dertig jaar. Het is een communicatieprotocol waarmee elektrotechnische apparatuur met elkaar communiceert. Door dit protocol is het mogelijk verschillende apparaten en systemen met elkaar te verbinden en te bedienen als een gezamenlijk systeem.

Home domotica

Home domotica

Er zijn verschillende termen in omloop als het gaat om domotica: home domotica, smart home, home automation, slimme woning, huisautomatisering. Veel mensen bedoelen er hetzelfde mee: maak je huis "slim" zodat techniek met je mee gaat denken en het leven aangenamer, makkelijker, duurzamer en/ of veiliger wordt.

Domotica in huis

Domotica in huis

Domotica in huis, voor sommigen is het nog steeds een futuristisch idee maar toch maken steeds meer huishoudens gebruik van deze slimme systemen. Gordijnen die automatisch open en dicht gaan, verlichting die op een tijdklok is aangesloten en zelfs je bad kan je op afstand vol laten lopen.

Advies home cinema

Advies home cinema

Wil jij advies over jouw home cinema? GooseBumpz adviseert je graag. Met behulp van domotica systemen is er zoveel mogelijk dat er geen unaniem advies voor home cinema is. Alles is namelijk aan te passen aan jouw eigen wensen. Jij bepaalt wat voor jou het beste systeem is.

Audio oplossing

Audio oplossingen

Domotica is leuk. En het wordt leuker naarmate je meer technieken integreert en bedient vanuit één app. En daarin mag audio eigenlijk niet ontbreken.